Oud student Ferry Bouman jaagt zijn dromen na...

28-07-2021
​​​​​​

 

 

 

 

Ferry Bouman (afgestudeerd bij Perk in 2019) is vorig jaar een crowdfundcampagne gestart om zijn droom te kunnen verwezenlijken. Een prachtig jaren 30 pand in Noord-Portugal verbouwen tot guesthouse. Klik op de link hieronder en laat je inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken.

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/quintadoferry

 

Diplomauitreiking Vormgeving 2021

10-07-2021

 

Ook voor de vormgeving zit het er bijna op. Vandaag hadden de studenten vrienden en familie meegenomen voor de diplomauitreiking. Wegens omstandigheden kon Melanie er helaas niet live bij zijn, maar door middel van videobellen was ze er toch nog een beetje bij. Morgen de open dag waar iedereen welkom is om de projecten te bekijken.

Diplomauitreiking Styling 2021

26-06-2021

 

Het was weer een geslaagde dag! De dames van styling hebben hun diploma in ontvangst genomen in bijzijn van familie en vrienden. Morgen alweer hun laatste dagje Perk! Hopelijk wordt het gezellig druk op de open dag.

Het campingproject bijna klaar

10-06-2021

 

Nog een week en dan zit het er weer op voor de eerstejaars studenten. Dan kunnen ze zelf lekker gaan chillen op de camping, of gewoon in de achtertuin. De studenten hebben hard gewerkt en het ziet er veelbelovend uit, wat hebben ze veel geleerd het afgelopen jaar! We verheugen ons op de presentaties.

De laatste loodjes voor het eindexamen.

08-06-2021

 

Pfffff hoe zat dat ook alweer met die technische tekening?

Carla en Menno geven nog wat tips aan de vormgevers.

Nog drie weken en dan moet alles af zijn.

Pasha zag het niet meer zitten, en is er maar bij gaan liggen.

Maar hopelijk hebben de studenten er iets

van opgestoken.

 

Presentatie van de schaak/boksschool

01-06-2021

 

Vandaag was het eerste deel van de schaak/boksschool presentatie, het zag er weer fantastisch uit! Nu nog twee weken hard werken aan de renders van dit project en dan mogen de dames van het 2e jaar vormgeving gaan genieten van een welverdiende vakantie.