Perk opent deuren

Oud Perkstudenten studeren verderPerk & Masteropleiding
Wanneer je de 3-jarige opleiding Interieur-
vormgeving hebt afgerond kun je, op basis van je portfolio, toelatingsexamen doen voor de diverse masteropleidingen aan de Hogeschool voor de Kunsten.

 

 

Bart Bisschops deed een Master

In 2009 studeerde Bart bij Perk af als interieurvormgever. In 2010 deed hij op Perk een masterclass.

Daarna ging hij naar de Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg en deed hij in deeltijd,
4 jaar een masteropleiding: de MA+U.
In 2014 studeerde hij af met: "Samenschool".

 

Perk Interieuropleidingen & Academie voor Architectuur en Stedenbouw (MA+U)  >>>

"Uitdiepen, versterken, het kunnen inzetten van competenties, vertrouwen op je eigen ontwerpproces, nieuwsgierig zijn, conceptueel denken, openstaan voor.

Dit zijn voor mij belangrijke pijlers geweest die mij in staat hebben gesteld om na mijn opleiding tot interieurvormgever bij Perk mijn Master in de architectuur te behalen.
Bij Perk Interieuropleidingen is er een ongekende persoonlijke aandacht voor de individuele student.
Met een grote mate van passie en bevlogenheid worden de benodigde competenties die het vak interieurvormgever vraagt, aangeboden. Maar het gaat verder dan dat; je leert er vertrouwen op je eigen aanpak van een gestelde opgave en deze eigen methodiek kun je te allen tijde toepassen. Zeker aan een academie voor bouwkunsten!

Mijn architectonische aanpak van een interieuropgave werd herkend, aangewakkerd en onuitblusbaar aangejaagd gedurende het verloop van mijn studie bij Perk. Ook de ruime aandacht voor het productontwerp, het tot op detailniveau vertalen van je uitgangspunten, bleken essentieel bij mijn vervolgstudie aan de academie.

Marian en Carla, klasse!"
Bart Bisschops

border
border
border